De rekening

Heeft u een vraag over de rekening?
Uw tandartsrekening

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de afspraak te komen, dan vragen we u dit uiterlijk 24 uur vantevoren door te geven. Doet u dat niet, dan kunnen we kosten in rekening brengen.

Heeft u vragen of wilt u de rekening inzien dan kunt u online terecht bij www.uwnota.nl of u kunt bellen naar de praktijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 15:30 en 16:30 uur. 

Komt u er online niet uit, bel dan gerust met de Servicedesk op 0900 - 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).

 

Samenwerking met Infomedics

Wij besteden graag alle aandacht aan u en de tandheelkundige zorg. Om die reden hebben we het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

 

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 - 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.