TANDHEELKUNDE

Tandheelkundige behandelingen voor uw gebit

Een gezond en mooi gebit verbetert uw totale gezondheid en vergroot uw weerstand. Het heeft daarmee een vitale functie in het lichaam. Geeft bovendien een stralend gevoel voor velen een zelfverzekerd gevoel. Daarom zeggen wij: gezond én mooi!

In onze acties kunt u terecht voor alle soorten behandelingen en preventieve controles. Maak hier gebruik van de nieuwste technologieën.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de vorm en een zo groot mogelijk aantal. Een behandeling voor een kroon of brug is afgeslotener dan voor een gewone vulling. U zult dan ook enkele keren bij uw tandarts moeten terugkomen.

Kunstgebitten (Prothesen)

Kunstgebitten (Prothesen)

Een nieuw kunstgebit is een oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat kan worden vervangen. Het is een grote verandering. Uw nieuwe kunstgebit speelt een rol bij het kauwen en spreken. Bovendien zijn uw kunsttanden erg belangrijk voor uw uiterlijk. Uw tanden zijn immers uw eerste blikvanger.

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's zijn foto's die worden gemaakt met behulp van röntgenstraling. Röntgenstraling is vergelijkbaar met radiogolven en ook onzichtbaar. Röntgengolven kunnen door verschillende delen van het menselijk lichaam, zoals bot en oorzaak, heen dringen. Daarom kunnen röntgenfoto's worden gebruikt om een ​​beeld te krijgen van de perfecte bouw van ons lichaam. Röntgenfoto's zijn een belangrijke hulp in de geneeskunde en in de tandheelkunde.

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Tanden en bestaan ​​uit een kroon en één of meer wortels. De kroon is het deel dat u ziet. De wortels zien u niet. Die zitten onder uw tandvlees in de kaak verankerd. In elke wortel loopt een kanaal, het wortelkanaal. daarbinnen zittende zenuwvezels en kleine weefsels. Dit levend weefsel wordt ook wel pulpa genoemd. Als het weefsel ontstoken of ontstoken is, voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit.

Periodieke controle

Periodieke controle

Met een gezonde mond kun je probleemloos eten en drinken. En een frisse mond ziet er natuurlijk mooi uit. Met een goede mondverzorging houd je dat ook zo.

Ga tweemaal per jaar naar de tandarts of mondhygiënist. Dan wordt je goed gecontroleerd en krijg je begeleiding je mond gezond te houden.

Vullingen

Vullingen

Tanden en kiezen kunnen met verschillende materialen worden gevuld. Een van die materialen is de witte vulling.

Daarvan zijn er drie soorten die door de tandarts direct in de mond kunnen worden genomen: composiet, glasionomeer en compomeer. Het zijn materialen die verschillen van samenstelling. Composiet is de hoogste van de drie. Daarom wordt composiet het meest gebruikt.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.